Събития

Алумни клуб към ГПЧЕ “Ромен Ролан” организира събития на живо два пъти в годината – през пролетта и зимата. Те са отворени за всички членове на организацията и бивши възпитаници, както и преподавателите от гимназията. Основната цел на събитията ни е създадем повод да се срещнем със своите съученици и учители и, разбира се, да се забавляваме. Срещите на живо са и повод да направите дарение, което ще се използва за финансиране на инициативите ни и покриване оперативните разходите на организацията.

Предстоящо събитие

Благотворителен Зимен Бал

29 декември, 2023

Организиран от ГПЧЕ “Ромен Ролан” – Алумни клуб

Това, което ще направи декемврийските коледни празници още по-приятни, ще бъде четвъртото събитие на Алумни клуба, а именно Благотворителния Зимен Бал на 29 декември, 2023. Запазете датата в календара си, помислете кои съученици да поканите и следете Facebook страницата ни за повече информация. Запишете се сега, местата в залата са ограничени.

Предишни събития

Беше ли на последното ни събитие на 26 декември, 2023? Ще сме ти благодарни да ни оставиш обратна връзка, за да можем да направим следващото още по-успешно.

Парти в голямото междучасие

24 юни, 2023

Благотворителен Зимен Бал

28 декември, 2022

Откриващо събитие

11  юни, 2022

Свържете се с нас

1 + 1 =