Направи дарение, стани Отличник!

Тук можеш да направиш дарение към Ромен Ролан – Алумни клуб еднократно или под формата на ежемесечни дарения. С направените дарения, помагаш на фондацията да реализира своите инициативи и да функционира. A ако си вече регистриран член на Алумни Клуба, можеш да се включиш с членски внос от минимум 100лв/година (еднократно) или 9лв/месец за една година – тогава те повишаваме в Отличник!

Какво ми дава план Отличник 🤓

План Отличник е нов план на членство, който надгражда безплатното членство в Алумни клуба. Чрез него целим да ти дадем повече ползи и да разчитаме на твоята по-голяма подкрепа. План Отличник ще ти да даде повече възможности да развиеш професионалната си мрежа, намаления за платените събития и най-важното – да вземаш активно участие в развитието на общността. Средствата от членския внос ще използваме за финансиране на нашите дарителски инициативи и покриване оперативните разходи на фондацията

А как да стана Отличник?

План Отличник изисква да си вече регистриран член на Алумни клуба и да се заплати членски внос в размер на 100лв/година (еднократно) или 9лв/месец. Посочената сума е минимална, така че при желание, можеш да направиш превод и за по-висока. Плащането на членския внос става през формата за дарение (по-долу) през Stripe или по банков път. Не забравяй да ни пишеш на hello@romainrolland-alumni.org, за да активираме твоя план Отличник, след като си направил превода. А ако имаш други идеи как да го подобрим или просто въпроси – пак ни пиши.

Свържете се с нас

4 + 3 =