Направи дарение сега!

Тук можеш да направиш дарение към Ромен Ролан – Алумни клуб еднократно или под формата на ежемесечни дарения. С направените дарения, вие ще помогнете на фондацията ни да продължава да реализира своите инициативи и да създава нови такива. Формата за дарение е и възможността ни да събираме членски внос от членовете на Алумни общността, затова сме подготвили допълнителни специални отстъпки и полезни ресурси за нашите членове. Следете фейсбука ни  за повече информация!

 

Инициативи

Инициативите на Алумни Клуба са основен приоритет на нашата общност. Ние ги делим на постоянни инициативи (например Менторската програма и Помощ при кандидатстване в чужбина) и на временни кампании, които целят да подкрепят дейност, която ще се случи на конкретна дата или период. Такива са например участието на ученици във форум, семинар или олимпиада.

Всички инициативи са съгласувани и създадени с участието на учителите и учителите от ГПЧЕ “Ромен Ролан” и са подчинени на целите на организацията. Ние сме отворени винаги да обсъдим нови предложения, които биха били от полза на настоящите учениците или учители,  както и на самата общност от бивши възпитаници от гимназията.

Свържете се с нас

8 + 10 =